Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سابق آموزشی دانشگاه تهران از راه‌اندازی دفتر ساماندهی درس‌های پایه، عمومی و مشترک خبر داد و گفت:یک غفلت تاریخی در دانشگاه تهران در خصوص بحث درس‌های پایه، عمومی و مشترک داشته‌ایم که برای جبران آن گام‌های خوبی برداشته شده و یکسان‌سازی و همسان‌سازی‌های لازم صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا،  دکتر سیدحسین حسینی در مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی دانشگاه تهران به تبیین اقدام‌ها و فعالیت‌های حوزه معاونت آموزشی این دانشگاه پرداخت و گفت: بهبود فرآیندها، سامانه‌سپاری، انتظام‌بخشی بیشتر به امور آموزشی، ارتقای کیفیت آموزش دانشگاه از جمله مهمترین اقدام‌های حوزه آموزش دانشگاه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در برنامه سوم دانشگاه ماموریت‌هایی برای این حوزه، مطرح شد که تلاش کردیم تا بر اساس آن فعالیت‌هایی را در شأن و جایگاه دانشگاه تهران انجام دهیم.

وی افزود: در شروع کار یکی از مشکلات نحوه خدمت‌رسانی به دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه بود و معاونت آموزشی در ساختمان ستاد دانشگاه استقرار داشت که بعد از مدتی این انتقال به ساختمان جدید صورت گرفت. به لحاظ ساختاری هم نیازمند اصلاحاتی در این زمینه بودیم که با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده امروز از یک ساختار سازمانی و تشکیلاتی متوازن برخورداریم تا بتواند مأموریت‌های حوزه معاونت آموزشی را به نحو بهتری مدیریت کند.

معاون سابق آموزشی دانشگاه تهران در ادامه تصریح کرد: اسکن پرونده‌های آموزشی از سال تأسیس دانشگاه تاکنون و الکترونیکی شدن آنها یکی دیگر از اقدام‌های مهمی بود که صورت گرفت. همچنین در زمینه اصلاح فرآیندها و سامانه‌سپاری تلاش‌هایی انجام شده است که با همکاری مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه، این فرآیندها مورد شناسایی، بازطراحی، بهینه‌سازی و در نهایت سامانه‌سپاری شدند.

دکتر حسینی، تجمیع، تنقیح و بازنگری مقررات حوزه آموزش و اعضای هیأت علمی را از دیگر کارهای محقق شده برشمرد و خاطرنشان کرد: در حوزه خدمات آموزشی و اعضای هیأت علمی کلیه قوانین، مقررات و دستورالعمل‌ها طی نشست‌های متعدد و متوالی شورای آموزشی دانشگاه بازنگری شدند که در قالب کتاب در دسترس هستند. در بازنگری آئین نامه استخدامی نیز با بهره‌مندی از نظرات صاحب‌نظران اقدام‌های مؤثری صورت گرفت که مجموعه آن هم به‌صورت یک کتاب تدوین شد و در دسترس ذی‌نفعان قرار گرفت.

وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در حوزه معاونت آموزشی، فعالیت‌های این حوزه را روان و به‌روز توصیف کرد و گفت:با توجه به کمبود نیروی انسانی، اما فعالیت‌های مختلفی در مجموعه‌ها و واحدهای ذیربط معاونت آموزشی صورت گرفته است که در این میان تجمیع امور هیأت علمی، سامانه‌سپاری فرآیندهای ترفیع و ارتقا، بازنگری برنامه‌ها، مسائل مربوط به تبدیل وضعیت و جذب اعضای هیأت علمی، تدوین برنامه‌ها با رویکرد بین‌رشته‌ای از جمله اقدام‌های حوزه برنامه‌ریزی و گسترش آموزش بوده است. باید گفت مجموع این فعالیت‌ها مورد توجه وزارت علوم، هم قرار گرفته و اخیراً دانشگاه تهران را در ارتباط با ارتقای کیفیت آموزشی کارآمد، تقاضامحور و روزآمد به‌عنوان دانشگاه اثرگذار در برنامه‌ریزی آموزش عالی کشور معرفی کرده است.

معاون سابق آموزشی دانشگاه  تهران  به تشریح اقدام‌های حوزه استعداد درخشان پرداخت و اظهار کرد: مقررات مربوط به این حوزه اصلاح شده است و هم‌اکنون سالیانه ۷۰۰ دانشجوی مقطع کارشناسی‌ارشد استعداد درخشان در دانشگاه تهران پذیرش می‌شوند که یک رکورد بی‌سابقه است، در این زمینه تقریباً یک رشد سه‌برابری را داشته‌ایم. در حوزه آموزش‌های آزاد نیز دستورالعمل‌ها و مقررات اصلاح شده و ظرفیت‌های بسیار خوبی برای واحدها جهت اجرای دوره‌های آموزش آزاد فراهم آمده و بسیاری از فرآیندها سامانه‌سپاری شده است.

دکتر حسینی از راه‌اندازی دفتر ساماندهی درس‌های پایه، عمومی و مشترک خبر داد و خاطرنشان کرد: به نظر من یک غفلت تاریخی در دانشگاه تهران در خصوص بحث درس‌های پایه، عمومی و مشترک داشته‌ایم که در این زمینه نیز گام‌های خوبی برداشته شده و یکسان‌سازی و همسان‌سازی‌های لازم صورت گرفته است. اینکه ما شرایطی را فراهم کنیم تا دانشجویان واحدهای مختلف بتوانند یک درسی را از واحد دیگر دانشگاه اخذ کنند، اقدام مهمی بوده است.

وی تصریح کرد: ساماندهی و اصلاح ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه، مدیریت سنوات دانشجویی، برگزاری نشست‌های معاونان آموزشی دانشگاه‌های بزرگ کشور، برگزاری جشنواره‌های آموزش از دیگر اقدام‌های حوزه معاونت آموزشی بوده است. باید تأکید کنم که در دوران بحران کرونا با همکاری همه کارکنان تلاش کردیم تا هیچ خدشه‌ای در امور و خدمات آموزشی دانشگاه ایجاد نشود و همزمان با بروز این اپیدمی آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط را نیز به‌روز کردیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، معاون سابق آموزشی دانشگاه تهران در پایان سخنان خود گفت: از رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه تهران و حمایت‌ها و پشتیبانی آنان و همه مسئولان و کارکنان مجموعه معاونت آموزشی و واحدهای مختلف که در این مدت با ما همراهی و همکاری کردند تشکر و قدردانی می‌کنم و برای دکتر کمره‌ای که از مدیران شایسته دانشگاه تهران هستند آرزوی توفیق دارم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران دانشجویان استعداد درخشان آموزشی دانشگاه تهران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه تهران اقدام های حوزه عمومی و مشترک سامانه سپاری درس های پایه اعضای هیأت فعالیت ها هیأت علمی صورت گرفت اقدام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۱۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه اردبیل و در گرامیداشت هفته معلم یاد و خاطره علامه شهید مطهری را گرامی داشت و اظهار کرد: این متفکر قرن معاصر عمر پربرکت خود را صرف شناخت اسلام و قرآن و آشنایی بیشتر مردم با مکتب حسینی کرد.

وی خاطرنشان کرد: معلمان جامعه ما در ردیف خردمندان و متفکران همواره سعی کرده اند تا در تربیت و تعالی نسل های آینده تلاش و کوشش کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به فعالیت های آموزشی و پرورشی دولت سیزدهم در استان اردبیل گفت: یکی از این سیاست ها بحث مولدسازی، صدور اسناد مالکیت و تجاری سازی واحدهای آموزشی با ارزش مناطق شهری بوده که در استان اردبیل نیز در این زمینه با حمایت استاندار اردبیل گام های جدی برداشته شده است.

صفری افزود: بعد از گذشت ۱۲ سال رتبه بندی معلمان با تامین اعتبار مورد نیاز اجرایی شد تا بخشی از دغدغه های معیشتی معلمان نیز رفع شود.

وی گفت: در حل مشکلات کمبود فضاهای آموزشی گام های جدی برداشته شده و در سه سال دولت سیزدهم ۷۸ مدرسه در قالب ۳۱۳ کلاس درس به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از در حال احداث بودن ۶۷ باب مدرسه در قالب ۵۲۱ کلاس درس خبر داد و تصریح کرد: به زودی بزرگترین مجتمع آموزشی استان با نام دارالفنون افتتاح خواهد شد که ۳۰۰ میلیارد تومان بانک عامل در قالب مسئولیت اجتماعی در آن سرمایه گذاری کرده است.

صفری از عزم دولت برای احداث ۲ هزار کلاس درس در استان خبر داد و بیان کرد: قرار است نیمی از این کلاس های درس به همت دولت، ۵۰۰ کلاس درس به همت خیرین و ۵۰۰ کلاس درس نیز با محوریت نوسازی مدارس احداث و تحویل آموزش و پرورش داده شود.

وی از توزیع شیر رایگان در بین ۱۲۰ هزار دانش آموز و توسعه خدمات الکترونیکی در واحدهای آموزشی خبر داد و گفت: کلیه مدارس به اینترنت پرسرعت متصل شده و برای صرفه جویی در مصرف کاغذ خدمات الکترونیکی در قالب پنجره واحد دولت انجام می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از برچیده شدن مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز در استان، توزیع ۲۴ هزار جلد کتاب راه موفقیت، تهیه و پخش ۶۰ برنامه تلویزیونی آموزشی و ۳۰ هزار دی.وی.دی در بین دانش آموزان مناطق محروم و عشایری خبر داد.

صفری اضافه کرد: تصحیح الکترونیکی اوراق در این دو سال مورد توجه بوده تا ضریب تاثیرگذاری نمرات دانش آموزان در پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به ۶۰ درصد برسد.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: تعداد مراکز سنجش سلامت و تحصیلی دانش آموزان از ۱۰ مرکز به ۲۵ مرکز افزایش یافته و در این زمینه استان اردبیل رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

صفری خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی سنجش شدند و این طرح تا بیستم اردیبهشت ماه ادامه دارد و امیدواریم با همکاری فرمانداران، بخشداران و دهیاران این طرح به سرانجام رسیده و ۱۲ درصد باقیمانده جمعیت واجد شرایط در آن شرکت کنند.

وی گفت: ۵ میلیارد تومان شهرداری ها از بابت ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنائی متقبل شدند که جای سپاس و قدردانی از همت شهرداران در این موضوع داریم.

صفری بیان کرد: سرانه فضاهای ورزشی اردبیل در این دولت از ۲۰ سانتیمتر به ۵۱ سانتیمتر افزایش یافته و در کنار آن شاهد تکمیل ۲۰ باب نمازخانه و زیباسازی ۳۵۲ واحد آموزشی با همراهی جهادگران بودیم.

کد خبر 6095703

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود